Uzm. Dr. Çisem YILDIZ YILDIRIM Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2019

Uzm. Dr. Çisem YILDIZ YILDIRIM

Çisem YILDIZ YILDIRIM1.jpg

Uzm. Dr. Çisem YILDIZ YILDIRIM

BRANŞI                                                     : Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
 YABANCI DİLLER                                     : İngilizce
 İLETİŞİM ADRESİ                                     :
 KLİNİK                                                       : Sincan Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi

TIBBİ İLGİ VE UZMANLIK ALANLARI:

EĞİTİMİ                                                      : Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (2007-2013)
                                                                    : Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları (2014-2019)

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR                            : Kocaeli Başiskele Toplum Sağlığı Merkezi (2013-2014)                                                                                                                                                       : Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi (2014-2019)
                                                                     : Sincan Devlet Hastanesi (Halen)

YAYINLAR :