Ankara İl Sağlık Müdürümüzden Hastanemize Ziyaret Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019

Ankara İl Sağlık Müdürümüzden Hastanemize Ziyaret

Ankara İl Sağlık Banner.jpg

ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZDEN HASTANEMİZE ZİYARET

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, hasta ve çalışan memnuniyeti ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek amacıyla hastanemizi ziyaret etti. İl Sağlık Müdürümüz, Fatih Yerleşkede bulunan acil serviste personellerimiz ile sohbet ederek, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa Hamidullah TÜRKKANI ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tuba YİĞİT tarafından, ilçedeki sunulan sağlık hizmetleri hakkında brifing verildi.

Hastanemize yapılan ziyaret sonrası hastane yönetimimizin de katılımı ile Sincan Kaymakamı Sn. Abdullah Küçük ve Sincan Belediyesi Başkanı Ecz. Murat Ercan ziyaret edildi.

Ziyarette İl Sağlık Müdürümüze, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanımız Uzm. Dr. Eyüp Sarı, Etlik Kamu Hastaneleri Başkanımız Dr. Erkan Çiçek, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Bahattin İlter, Başkan Yardımcılarımız Dr. Oğuz Sarıyıldız, Dr. Hasan Gül, Uzm. Dr. Şükrü Özdemir ve Ferhat Güngör ile Sincan İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Tuğba Yiğit eşlik etti.

Değerli ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

• İl sağlık 2.jpg
  • İl sağlık 3.jpg