Uzm. Dr. Recep Kamil KILIÇ Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2019

İLETİŞİM ADRESİ     : Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği
 KLİNİK                       :

TIBBİ İLGİ VE UZMANLIK ALANLARI    : Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

EĞİTİMİ                                                     : Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi (2009)
                                                                     İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi (2017)

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR                          : İstanbul Pendik Sülüntepe Sağlık Ocağı Tabip (2009-2010)
                                                                     İstanbul Pendik 027 Nolu Aile Hekimliği Tabip (2010-2013)
                                                                     İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma HastanesiAsistan Tabip (2013-2017)
                                                                     Sağlık Bakanlığı Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi (2018)
                                                                     Ankara Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi (Halen)

YAYINLAR :